Er du glad i friluftsliv? Sjekk ut denne amerikanske giganten!

Mange delstater i USA har lange tradisjoner med jakt og fiske. Og det finnes enormt mange friluftslivinteresserte amerikanere! Dette igjenspeiler seg også i vareutvalget i butikker som retter seg mot denne målgruppen. En av de mest populære butikkene er Bass Pro Shops, som du finner over store deler av USA.

IMG_2276

Steve fra VirtualSpend har denne uken besøkt en av de lokale Bass Pro Shops butikkene i Houston for å ta utvalget i eget øyesyn. Utvalget imponerer virkelig! Men unntak av vintersportsutstyr kan du i alle kategorier velge blant minst 2-3 ganger flere produkter enn de aller største butikkene i Norge som XXL og Oslo Sportslager.

hammockstats

 

Ta for eksempel hengekøyer til friluftsbruk. Hos XXL har du bare ett alternativ. Oslo Sportslager derimot har litt mer å velge blant med 7 forskjellige hengekøyer. Likevel er det langt opp til utvalget hos Bass Pro Shops, som har over 30 ulike hengekøyer i sin nettbutikk.


Nordmenn er ikke klar over hvor enormt utvalget er i amerikanske nettbutikker! Vi tror at vi har gode valgmuligheter når en butikk har 2-3 alternative produkter. Med VirtualSpend gir vi norske forbrukere en mulighet til å velge fra hele utvalget til de aller fleste nettbutikker. Uttaler Steve Smith, som er Daglig Leder for VirtualSpend.

Bass Pro Shops er kun en av mange spennende butikker for jakt, fiske og friluftsliv som du enkelt kan handle fra med VirtualSpend Jet Carrier. Vi anbefaler også å besøke for eksempel Backcountry.com, Moosejaw.com, Rei.comRockcreek.com og Gandermountain.com.

Om du vil ha valgmuligheter trenger du bare registrere deg hos VirtualSpend. For kun 249,- kr per år får du nøkkelen til «alle» nettbutikker i hele USA: VirtualSpend MasterCard, jet carrier amerikansk adresse,  rimelig frakt, og enkel moms- og tollhåndtering.

Bli kunde nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *