Vet du hvor mye du har gått glipp av?

Amazon tilbyr en rekke av produkter som ikke fraktes til Norge. Nå har du muligheten til å få tilgang på hele utvalget, og kjøpe produkter til amerikanske priser.

Bose 3

 

Handler du mye på Amazon og irritert deg over at varen ikke fraktes til Norge?

Dersom du har handlet mye på nett har du mest sannsynlig kommet over et produkt du har lyst på, men den fraktes ikke til Norge. Amazon har millioner av produkter tilgjengelig for amerikanske kunder for gode priser. Hittil har ikke hele dette utvalget vært tilgjengelig for oss nordmenn.

 

Enkel netthandel fra USA
Virtualspend har løst dette problemet, og har gjort netthandel fra USA like enkelt som handel fra norske nettbutikker.

For å kunne handle i amerikanske nettbutikker trenger du i utgangspunktet både et amerikansk betalingskort og en amerikansk leveringsadresse. Dette trenger du ikke å tenke på dersom du benytter Virtualspend. Vi (virtualspend Jet carrier) tar oss av alt det tekniske, og leverer varene rett hjem til deg. Det eneste du trenger er vårt Virtualspend prepaid Mastercard. Med dette blir du behandlet som en amerikansk kunde, og du får både fullt vareutvalg og amerikanske priser.

LES MER: Slik virker det

 

Kjøpe produkter fra Amazon
I dag har du mulighet til å kjøpe alle varer som er tilgjengelig hos Amazon ved bruk av Virtualspend prepaid Mastercard. Klikk deg her for å utforske Amazon.

LES MER: Guide for Amazon

 

Klikk her for å registrere deg som Virtualspend-kunde.