Glad i å handle på nett? Med denne løsningen kan du endelig bestille varer fra alle amerikanske nettbutikker

Ny norsk løsning forenkler netthandel med USA.

Mange amerikanske nettbutikker har begrensninger som gjør handel fra Norge vanskelig, men nå har det endelig kommet en løsning som gjør det mulig for oss her i Norge å handle fra alle nettbutikker i USA.

pc shopping

 

– Hvis man ikke ønsker å bruke adressen til venner og bekjente som bor i USA, eller rett og slett ikke kjenner noen som bor der, er det vanskelig å handle fra amerikanske nettbutikker. Mange sender ikke til Norge, eller til Europa i det hele tatt, sier Ingrid Dyson.

Hun er en ivrig nettshopper og handler gjerne både klær til seg selv og barna, bøker og enkelte ganger også interiør på internett. Hun har erfart at amerikanske nettbutikker ofte kan by på utfordringer for oss her i Norge.

– Jeg får ikke alltid handlet det jeg har lyst på. En nettbutikk jeg gjerne bestiller barneklær fra, godtar for eksempel ikke internasjonale betalingskort eller Paypal. Jeg har inntrykk av at disse nettbutikkene ønsker at man tar kontakt per telefon for å oppgi kortdetaljer, og da har jeg opplevd at tidssonen kan være en utfordring. Det er også noe skummelt med å skulle gi kortdetaljer over telefonen, og så går kanskje ikke kjøpet igjennom allikevel, sier Ingrid.

 

image003

Astrid Dyson elsker å shoppe på nett

Nye muligheter for netthandel

USA er kjent for nettbutikker med enorme vareutvalg og lave priser. De færreste er tilpasset internasjonal handel og har enten urealistisk høye fraktpriser til Norge, eller krever at du har et amerikansk betalingskort og en amerikansk adresse. Det norsk-amerikanske gründerselskapet Virtualspend har nå kommet med en løsning som kan innfri drømmen om å bestille fra de amerikanske favorittbutikkene dine.

– Å handle fra USA er nå like enkelt som å kjøpe fra norske nettbutikker, sier Roald Brekkhus. Han lanserte Virtualspend i 2016 sammen med amerikaneren Steve Smith. Sammen har de som visjon å gjøre det enkelt å handle fra amerikanske nettbutikker.

– Gjennom å bli medlem av Virtualspend får du et eget amerikansk Mastercard slik at du blir behandlet som en amerikansk kunde i nettbutikken og både får fullt vareutvalg og amerikanske priser, sier Brekkhus.

Du overfører selv penger til betalingskortet før du handler, og ettersom kortet ikke er koblet opp mot bankkontoen din så blir netthandelen både trygg og oversiktlig.

Les mer og bestill kortet her.

 

– Virtualspend med jet carrier gir deg din egen amerikanske adresse, spesielt i Linden New Jersey, og her er produktene du kjøper før du kommer hjem til deg. Du trenger heller ikke å bekymre deg for toll eller mva, hvilke beregninger tar Jet carrier.

– Du kan rett og slett handle som en amerikaner direkte fra Norge, og etter omkring 7-14 dager får du varene levert. Enklere blir det ikke, sier Roald Brekkhus.

Klikk her for å registrere deg som Virtualspend-kunde. 

 


Med Virtualspend kan du handle fra alle amerikanske nettbutikker som tar Mastercard, her er en liste med noen av de mest populære:

 

www.amazon.com: her finner du nesten alt, mye teknologi, bøker og filmer.

www.michaelkors.com: designervesker, -klær og -tilbehør.

www.walmart.com: et amerikansk varehus der du finner det aller meste.

www.zappos.com: et fantastisk utvalg av sko, tilbehør og klær.

www.footlocker.com: sko, sko og atter sko.

www.gamestop.com: verdens største videospill- og underholdningsprogramvaredetaljist.

www.potterybarn.com: stort utvalg av møbler og interiør.