Derfor trenger du Virtualspend

 

Verden er full av kredittkort. Hvorfor skal du da bruke tid på å lese om Virtualspend?

 

Svaret er at Virtualspend ikke er et kredittkort. Det er noe helt annet. Virtualspend er inngangsbilletten din til en enorm verden som hittil har vært lukket for deg, men som nå vil slippe deg inn og la deg boltre deg i verdens største nettbutikker.

 

Handle i amerikanske nettbutikker
Verdenen vi snakker om er de amerikanske nettbutikkene. Du tror kanskje du har besøkt dem, men det stemmer sannsynligvis ikke. Når du logger deg på en amerikansk nettbutikk utenfra USA vil du som oftest havne på butikkens internasjonale side.

Herfra kan du klikke deg videre til den amerikanske siden, men for å handle her trenger du både et amerikansk betalingskort og en amerikansk leveringsadresse.

 

Enorme forskjeller
Hva så, tenker du kanskje? Kan det være så stor forskjell på de amerikanske og de internasjonale sidene?

Svaret er ja.

For det første er det forskjeller når det gjelder vareutvalget. Enorme forskjeller. Et søk i sko-mekkaet Macy’s viser for eksempel at de har 760 forskjellige par sko de amerikanske kundene deres kan velge blant. Vi nordmenn må nøye oss med 39.

 

Macys men sneakers
Macy’s tilbyr 760 par sko til sine amerikanske kunder..
Macys men norway sneakers
.. Og 39 til sine norske.

 

macys shipping
Hos Macy’s må du ha et amerikansk kort for å handle fra deres amerikanske side.

 

Frakt
Så har vi problemet med frakt. Noen av de amerikanske nettbutikkene tilbyr frakt til Norge fra de internasjonale nettsidene deres. Hos andre må du benytte deg av en ekstern frakttjeneste for å få fraktet produktene hjem til deg.

 

Blokkerer for norske betalingskort
I tillegg kan du oppleve at nettbutikken du handler i blokkerer for norske betalingskort. Dette er et utbredt problem, og det skyldes at butikken krever at kortet du benytter deg av skal være knyttet til adressen du skal få varene sendt til.

 

ecoo shipping
Hos Ecco sin amerikanske side er man nødt til å ha et amerikansk kort.

 

Da er du i realiteten sjakk matt.

 

Handle som en amerikaner
Nå finnes der imidlertid en løsning.

Med et Virtualspend prepaid Mastercard kan du handle på nettet som en amerikaner, og få varene sendt hjem til deg like enkelt som om det var en norsk nettbutikk du handlet i.

Vi har ryddet bort alle hindringene for deg.

 

Amerikansk kort
Når du handler med et Virtualspend prepaid Mastercard vil nettbutikken oppfatte dette som utstedt i USA, og dermed er du forbi den første hindringen.

 

Amerikansk leveringsadresse
Kortene våre er registrert på den Jet Carrier amerikanske adressen vår, og dermed er du også forbi den siste hindringen.

 

Prepaid Mastercard
Kanskje kjenner du allerede til prepaid Mastercard, kanskje ikke. Dette er et anerkjent betalingskort utstedt av Mastercard for ekstra sikker netthandel, og fungerer slik at du fyller penger på kortet etter behov.

Som Virtualspend-medlem får du ditt eget prepaid Mastercard som du kan bruke i de amerikanske nettbutikkene slik vi har beskrevet over.

 

 

LES MER: Om kortet 

 

PayPal
Bruker du PayPal? Dersom du har et norsk betalingskort registrert på PayPal-kontoen din, vil de kun tillate deg frakt til Norge.

Som Virtualspend-medlem kan du opprette en amerikansk PayPal-konto. Da vil både frakten og betalingen via PayPal forenkles, og hele betalingsprosessen vil kun bestå av tre trinn.

 

Amazon og Ebay
Er du fast kunde hos Amazon eller Ebay? Da har du kanskje opplevd at når du endelig har funnet det du ønsker å kjøpe tilbyr ikke selgeren frakt til Norge.

Med Virtualspend kan du opprette en amerikansk bruker på disse nettstedene. Slik unngår du ubehagelige frakt- eller betalingsproblemer.

Du vil kunne handle fra nesten alle amerikanske nettbutikker som aksepterer Mastercard som betalingskort, uavhengig av om de opprinnelig tilbyr frakt til Norge eller ei.

 

LES MER: Slik lager du amerikansk Amazonbruker! 

 

Velkommen til Virtualspend!