-Shop i NYC, hjemmefra!

Med @VirtualSpend kan du handle fra alle de amerikanske nettbutikkene.

IMG_4901
Linda Sannesmoen @lindalike er VirtualSpend’s nye ambassadør i New York City

Lindalike + VirtualSpend = sant

-Nordmenn kommer til å elske denne nyheten! Nå trenger de ikke lenger å reise til USA for å handle favoritt merkevarene sine, sier @lindalike : VirtualSpends nye samarbeidspartner og ambassadør i USA . Linda bor i verdens shopping hovedstad, NYC, hvor hun sprer `happy and healthy lifestyle inspiration` til sitt raskt voksende publikum. -Å handle på nett fra USA har tidligere vært forbundet med urealistisk høye fraktpriser og krav om amerikansk betalingskort og leveringsadresse. Dette har VirtualSpend laget en løsning på.

Bygger NYC webshop

-Ikke bare gjør Virtualspend det enkelt og rimelig å handle merkevarer fra USA, i samarbeid med VirtualSpend jobber jeg nå med å bygge en ny markedsplass for dem som elsker å shoppe i NYC. Det er utrolig mange unike små butikker her, som ikke har web-shop. Disse skal jeg finne og gi nordmenn tilgang til å handle i, gjennom en ny markedsplass vi bygger sammen. Vi kommer til å organisere butikker og varer etter neighborhoods og blocks, for å gi nordmenn den autentiske følelsen av å shoppe i #SoHo, #Tribeca, #5th, eller #Williamsburg.

Slik virker det
Som VirtualSpend-kunde får du ditt eget amerikanske prepaid Mastercard, registrert på lageradressen vår i USA. Når du handler med dette kortet i de amerikanske nettbutikkene får du full varetilgang og amerikanske priser.

På lageret vårt pakker vi så om varene dine og sender dem hjem til deg, raskt og rimelig.

box shipping

 

Enkel og sikker handel
Med prepaid Mastercard overfører du selv penger til kortet ditt før du handler. Siden kortet ikke er koblet opp mot bankkontoen din er netthandelen både trygg og oversiktlig.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for toll eller moms. De beregningene tar vi oss av.

LES MER: Om kortet 

Velkommen til Virtualspend!