Bli kunde

Du kan velge mellom to typer medlemskap:

    1. Gratis registrering for din unike amerikanske adresse (ikke inkludert kort). Du betaler kun når du benytter deg av frakttjenesten.
    2. For å registrere deg for kortmedlemskap må du signere vår brukeravtale med BankID og betale registreringsavgiften. Det hele er gjort på noen få minutter, og prosessen er forklart nedenfor.

Les mer om hva medlemskapene inkluderer her.


(Mobile friendly) Registrering er gjort på 1- 2- 3

1. Fyll ut registreringsskjemaet

2. Betal registreringsavgiften

3. Signér brukeravtalen med BankID

 

Nedenfor er mer utfyllende informasjon og veiledning til registreringen dersom du har behov for det. Om du kun vil registrere deg for din unike amerikanske adresse trenger du bare å fylle ut registreringsskjemaet i steg 1.

1. Fyll ut registreringsskjemaet

registrer2

 

Alle felter som er markert med en stjerne må fylles ut. I tillegg til navn og adresse trenger vi din fødselsdato, kjønn, e-post adresse og mobilnummer. Du må også velge et passord for pålogging til tjenesten.

E-post adressen vil være din bruker-id for VirtualSpend, så du kan ikke registrere deg flere ganger med samme e-post adresse.

Mobilnummeret må være et norsk mobilnummer, og din adresse må være i Norge. Dersom du er bosatt utenfor Norge, eller ikke har norsk mobilnummer kan du ikke registrere deg.

Før du går videre må du også lese og bekrefte at du aksepterer våre vilkår og betingelser.

2. Betal registreringsavgiften

reg_payment

 

Registreringsavgiften betales med et vanlig kort, og vi benytter Stripe.com for å håndtere selve betalingen. Ingen kortinformasjon blir håndtert eller lagret hos VirtualSpend. Selve belastningen vil først skje når du har fullført signeringen av brukeravtalen.

 

3. Signér brukeravtalen med BankID

Reg_method

 

Du kan bruke BankID kodebrikke eller BankID på mobil for å signere avtalen digitalt. Når du har valgt metode for signering vil du få opp brukeravtalen på skjermen og må signere på denne med valgt metode.

 

Reg_signing

 

Viktig! Etter at du har fullført signeringen vil ditt VirtualSpend MasterCard bli bestilt. Denne prosessen kan ta 10-15 sekunder. Du må ikke lukke nettleseren før denne prosessen er ferdig og du har fått bekreftelse på skjermen at registreringen er fullført.

 

reg_confirmation

 

Etter registreringen kan du logge inn på MinSide og administrere ditt kort og dine forsendelser. Du finner også informasjon om hvordan du fyller på ditt kort.

 

vsp_kort_mailer

 

Ditt VirtualSpend MasterCard vil bli sendt i posten til din adresse. Det vil ta ca en uke før du mottar dette. Du må også aktivere ditt kort før du kan ta det i bruk. Aktivering kan gjøres når som helst, men vi anbefaler at du ikke gjør det før du har mottatt kortet i posten.

 

Velkommen som kunde hos VirtualSpend!