Kort

Mange amerikanske nettbutikker aksepterer ikke online bruk av betalingskort som er registrert på en adresse i Norge. Les mer om fordelene med Virtualspend kortet her. VirtualSpend Mastercard er derfor registrert på en amerikansk adresse og er et forhåndsbetalt Mastercard. Dette er et fullt ut fungerende Mastercard med chip og PIN-kode. Siden kortet ikke er direkte knyttet til bankkontoen din, må du derfor fylle på penger ved en enkel online overføring. Dette er den tryggeste måten å handle på nettet!

Se alle prisene her. 

 

Dessuten kommer det med disse funksjonene:

  • Mastercards verdensomspennende aksept og Mastercard Zero ansvarsbeskyttelse mot uautoriserte transaksjoner.
  • Full kontroll på kontoen din gjennom nettsiden vår, SMS eller automatiserte telefontjeneste. Her kan du sjekke saldo, utførte transaksjoner, sperre eller oppheve sperring på kortet samt hente ut PIN-koden din.

_MG_1814

 

Aktivere kort

Før du kan ta kortet i bruk må det aktiveres. Følg instruksene som fulgte med kortet for å aktivere eller logg inn på VirtualSpend MinSide og klikk velg «aktiver kort».

Når kortet ditt er aktivert kan du fylle det med penger. VirtualSpend kortet er et forhåndsbetalt Mastercard som du kan overføre penger til når du måtte ønske. Det er ikke koblet til din bankkonto, noe som gjør det perfekt til sikker netthandel. Når du har overført penger vil du motta en e-post når pengene er tilgjengelig på kortet ditt.

 

VirtualSpend Mastercard er et forhåndsbetalt Mastercard, noe som vil si at det ikke er tilgjengelig kreditt på dette kortet.